"Tanner Langdeau"
HD The Rider (2017) 2017 7.4
The Rider (2017)
The Rider (2017)

The Rider (2017)

Dramë Western  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
The Rider (2017)
HD
IMDb: 7.4
104 min

Pas një dëmtimi pothuajse fatal të kokës, një kauboj i ri ndërmerr një kërkim për identitet të ri dhe kupton se çfarë do të thotë të jesh një burrë në…

Country:
Genre: Dramë, Western