"Tanroh Ishida"
HD The Railway Man (2013) 2013 7.1
The Railway Man (2013)
The Railway Man (2013)

The Railway Man (2013)

Biografi Dramë Romancë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The Railway Man (2013)
HD
IMDb: 7.1
116 min

Një ish oficer i ushtrisë britanike, i cili ishte torturuar si një i burgosur lufte në një kamp japonez gjatë Luftës së Dytë Botërore, zbulon se njeriu që i shkaktoi…

HD Starfish (2018) 2018 5.3
Starfish (2018)
Starfish (2018)

Starfish (2018)

Dramë Horror Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Starfish (2018)
HD
IMDb: 5.3
99 min

Portretizimi unik, intim dhe i sinqertë i një vajze që vajton për humbjen e mikes së saj të ngushtë. Kjo rastësisht ndodh në ditën kur bota siç e njohim ne…

Country:
HD The Windmill Massacre (2016) 2016 4.8
The Windmill Massacre (2016)
The Windmill Massacre (2016)

The Windmill Massacre (2016)

Dramë Horror  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
The Windmill Massacre (2016)
HD
IMDb: 4.8
85 min

Disa turistë zgjojnë djallin misterioz në fshatin Holandez, pasi autobusi prishet në mes të rrugës, duke i lënë kështu në një fermë të braktisur pranë një mulliri ere ogurzi, vend…

Country:
Genre: Dramë, Horror