"Tanyell Waivers"
HD Ma (2019) 2019 5.6
Ma (2019)
Ma (2019)

Ma (2019)

Horror  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Ma (2019)
HD
IMDb: 5.6
99 min

Një grua e vetmuar miqësohet me një grup adoleshentësh dhe vendos t’i lërë të festojnë në shtëpinë e saj. Kur fëmijët fillojnë të mendojnë që nuk mund të ishin më…

Country: ,
Genre: Horror