"Tara Basro"
Killers
HD
IMDb: 6.4
137 min

Një vrasës psikopat japonez, aksidentalisht nxit “anën e errët” të një gazetari. Ata fillojnë të komunikojnë me anë të internetit dhe krijojnë një lidhje të ndërlikuar.

Country: ,
Genre: Aksion, Dramë, Krim
HD Satan’s Slaves (2017) 2017 6.6
Satan’s Slaves (2017)
Satan’s Slaves (2017)

Satan’s Slaves (2017)

Dramë Horror Mister  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Satan’s Slaves (2017)
HD
IMDb: 6.6
107 min

Pasi vdiq nga një sëmundje e çuditshme e cila zgjati 3 vite, një mama kthehet në shtëpi të marrë fëmijët e saj.

HD Gundala (2019) 2019 6.9
Gundala (2019)
Gundala (2019)

Gundala (2019)

Aksion Dramë Krim  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Gundala (2019)
HD
IMDb: 6.9
123 min

Heroi indonezian i librave komikë, Gundala dhe alter egoja e tij, Sancaka, hyjnë në botën kinematografike për të luftuar kundër një njeriu të djallëzuar, si Pengkori. A do e mposhtin…

Country:
Genre: Aksion, Dramë, Krim
HD The Golden Cane Warrior (2014) 2014 6.2
The Golden Cane Warrior (2014)
The Golden Cane Warrior (2014)

The Golden Cane Warrior (2014)

Aksion Dramë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
The Golden Cane Warrior (2014)
HD
IMDb: 6.2
111 min

Teksa Mjeshtrja Kempaka duhet të trashëgojë “Bastunin e Artë” te një prej katër nxënësit e saj, por këtu nis përçarja e nxënësve dhe lufta mes tyre…

Country:
Genre: Aksion, Dramë