"Tara Fitzgerald"
Una (2016)
HD
IMDb: 6.2
94 min

Një grua ballafaqohet me një burrë të moshuar, ish fqinjin e saj, për të zbuluar pse ai e braktisi pasi patën një marrëdhënie seksuale kur ajo ishte 13 vjeçe…

Country: , ,
HD Dark Blue World (2001) 2001 7.2
Dark Blue World (2001)
Dark Blue World (2001)

Dark Blue World (2001)

Aksion Dramë Luftë  2001 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Dark Blue World (2001)
HD
IMDb: 7.2
112 min

Gjatë luftës Gjermania pushton vendet e Evropës Qendrore dhe pilotët Çekosllovak detyrohen të shkojnë në Angli dhe të ndihmojnë forcat aleate. Ndërkohë ata duhet të kalojnë një sërë peripecish.