"Tara Strong"
Loki
TMDb: 9.0
52 min

Zoti i djallëzive, Loki, rikthehet në një serial që zhvillohet pas ngjarjeve në filmin “Avengers: Endgame”.

Status: Returning Series
HD Teen Titans Go! vs. Teen Titans (2019) 2019 6.9
Teen Titans Go! vs. Teen Titans (2019)
Teen Titans Go! vs. Teen Titans (2019)

Teen Titans Go! vs. Teen Titans (2019)

Aksion Animuar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Teen Titans Go! vs. Teen Titans (2019)
HD
IMDb: 6.9
77 min

Një antagonist detyron skuadrat 2003 dhe 2013 të luftojnë për të provuar se cili ekip është më i mirë.

Country:
Genre: Aksion, Animuar
HD Lego DC Batman: Family Matters (2019) 2019 6.0
Lego DC Batman: Family Matters (2019)
Lego DC Batman: Family Matters (2019)

Lego DC Batman: Family Matters (2019)

Animuar Familjar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Lego DC Batman: Family Matters (2019)
HD
IMDb: 6.0
72 min

Dyshimet fillojnë të ngrihen pasi Batman, Batgirl, Robin dhe super-heronjtë e tjerë marrin ftesa të mistershme. Megjithatë, vlerat e familjes duhet të ruhen kur Batmani dhe skuadra e tij takojnë…

Country:
Gnome Alone (2017)
HD
IMDb: 5.6
85 min

Një adoleshente shpërngulet me të ëmën në një qytet të ri dhe zbulon se shtëpia e saj po sulmohet nga kafshët nëntokësore. Për çudinë e saj, xhuxhët e oborrit janë…

HD Teen Titans Go! To the Movies (2018) 2018 6.8
Teen Titans Go! To the Movies (2018)
Teen Titans Go! To the Movies (2018)

Teen Titans Go! To the Movies (2018)

Aksion Animuar Komedi Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Teen Titans Go! To the Movies (2018)
HD
IMDb: 6.8
84 min

Plani djallëzor i një armiku për dominimin e botës pengon pesë të rinj që ëndërrojnë famën në Hollywood.

Country:
HD Suicide Squad: Hell to Pay (2018) 2018 7.0
Suicide Squad: Hell to Pay (2018)
Suicide Squad: Hell to Pay (2018)

Suicide Squad: Hell to Pay (2018)

Aksion Animuar Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Suicide Squad: Hell to Pay (2018)
HD
IMDb: 7.0
86 min

Skuadra Speciale X do të rrezikojë dhe jetën për të gjetur një objekt shumë të fuqishëm.

Country:
HD Batman: The Killing Joke (2016) 2016 6.4
Batman: The Killing Joke (2016)
Batman: The Killing Joke (2016)

Batman: The Killing Joke (2016)

Aksion Animuar Dramë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Batman: The Killing Joke (2016)
HD
IMDb: 6.4
76 min

Batman dhe Batgërl po punojnë së bashku, por midis tyre ka disa konflikte. Komisari Gordon do të rrëmbehet dhe Batmani duhet ta shpëtojë para se të jetë shumë vonë. Por…

Country: