"Tarane Alidousti"
HD The Salesman (2016) 2016 7.8
The Salesman (2016)
The Salesman (2016)

The Salesman (2016)

Dramë Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
The Salesman (2016)
HD
IMDb: 7.8
124 min

Ndërkohë që një çift punon në shfaqjen “Vdekja e shitësit” gruaja e një mësuesi sulmohet në shtëpinë e saj të re. Burri është i vendosur të kërkojë dhe gjejë autorin…

Country: ,
HD About Elly (2009) 2009 8.0
About Elly (2009)
About Elly (2009)

About Elly (2009)

Dramë  2009 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
About Elly (2009)
HD
IMDb: 8.0
119 min

Zhdukja e mistershme e një mësuese kopështi gjatë një pikniku në veri të Iranit, ndiqet nga një seri fatkeqësish për bashkëudhëtarët e saj.

Country: ,
Genre: Dramë