"Tarek Boudali"
HD Babysitting 2 (2015) 2015 6.4
Babysitting 2 (2015)
Babysitting 2 (2015)

Babysitting 2 (2015)

Komedi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Babysitting 2 (2015)
HD
IMDb: 6.4
93 min

Franku, e dashura e tij Sonia dhe disa miq të tjerë shkojnë me pushime në Brazil. Kur Franku, miqtë e tij, dy vajzat dhe gjyshja e Sonias largohen për të…

Country:
Genre: Komedi
HD Babysitting (2014) 2014 6.8
Babysitting (2014)
Babysitting (2014)

Babysitting (2014)

Komedi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Babysitting (2014)
HD
IMDb: 6.8
85 min

Një baba i pasur, por jo i vëmendshëm, së bashku me gruan e tij, po hetojnë zhdukjen e djalit dhe dados burrë, në një shtëpi të shkatërruar brenda natës.

Country:
Genre: Komedi
HD Épouse-moi mon pote a.k.a Marry Me, Dude (2017) 2017 6.1
Épouse-moi mon pote a.k.a Marry Me, Dude (2017)
Épouse-moi mon pote a.k.a Marry Me, Dude (2017)

Épouse-moi mon pote a.k.a Marry Me, Dude (2017)

Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Épouse-moi mon pote a.k.a Marry Me, Dude (2017)
HD
IMDb: 6.1
92 min

Jasini, një student nga Maroku, humbet bursën që kishte fituar për në Francë dhe pasi refuzohet për t’u ndihmuar nga femrat që njeh, ai i kërkon shokut të ngushtë Fredit…

Country:
Genre: Komedi