"Taryn Manning"
HD The Breed (2006) 2006 5.1
The Breed (2006)
The Breed (2006)

The Breed (2006)

Horror Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
The Breed (2006)
HD
IMDb: 5.1
91 min

Një grup prej pesë vetave nga kolegji udhëtojnë në drejtim të një ishulli për fundjavë për parti, po me çfarë problem dhe sfida do të ndeshen….

HD 8 Mile (2002) 2002 7.1
8 Mile (2002)
8 Mile (2002)

8 Mile (2002)

Dramë Muzikë  2002 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
8 Mile (2002)
HD
IMDb: 7.1
110 min

Një reper i ri, duke luftuar në çdo aspekt të jetës së tij, dëshiron të jap nga vetja aq sa mundet, sepse kjo është mundësia e tij e fundit. Por,…

Country: ,
Genre: Dramë, Muzikë
HD The Vault (2017) 2017 4.8
The Vault (2017)
The Vault (2017)

The Vault (2017)

Horror Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
The Vault (2017)
HD
IMDb: 4.8
91 min

Dy motra ndihmojnë vëllanë të vjedhë një bankë për të shlyer borxhet. Të papritura më serioze e të frikshme se policia do ndodhin gjatë vjedhjes.

Country:
HD Hustle & Flow (2005) 2005 7.3
Hustle & Flow (2005)
Hustle & Flow (2005)

Hustle & Flow (2005)

Dramë  2005 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Hustle & Flow (2005)
HD
IMDb: 7.3
116 min

Me ndihmën e miqve të tij, një tutor nga Memfis përpiqet të bëhet një repist suksesshëm. Dhe kur dëgjon se superylli i hip-hop Skini Blek do të vijë në qytet,…

Country:
Genre: Dramë