"Tasia Zalar"
HD Uninhabited (2010) 2010 4.3
Uninhabited (2010)
Uninhabited (2010)

Uninhabited (2010)

Horror Thriller  2010 Shiko tani
Vlersimi: 4.3
Uninhabited (2010)
HD
IMDb: 4.3
93 min

Një çift të rinjsh shkojnë në një ishull koralesh të shkretë dhe të largët për pushime, por shpejt zbulojnë se në ishull ndodhet një fantazmë që kërkon shpagim për të…

Country: