"Tasya Teles"
The 100
TMDb: 7.6
43 min

97 vite pas një lufte bërthamore, njerëzimi po jeton në një anije kozmike në hapsire. Frika e tyre është se toka mund të jetë me lëndë toksike dhe e pabanueshme,…

Status: Ended