"Tate Ellington"
HD The Endless (2017) 2017 6.5
The Endless (2017)
The Endless (2017)

The Endless (2017)

Horror Sci-fi Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
The Endless (2017)
HD
IMDb: 6.5
111 min

Dy vëllezër kthehen në kultin që kishin ikur prej viteve më parë për të zbuluar se besimet e grupit mund të jenë më të shëndosha se sa mendonin dikur.

Country:
HD Sinister 2 (2015) 2015 5.3
Sinister 2 (2015)
Sinister 2 (2015)

Sinister 2 (2015)

Horror  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Sinister 2 (2015)
HD
IMDb: 5.3
97 min

Një detektiv privat përpiqet të parandalojë një të ligë që detyron fëmijët të vrasin familjet e tyre dhe t’i regjistrojnë në kamera.

Country: , ,
Genre: Horror