"Tatjana Pajković"
HD The Transporter Refueled (2015) 2015 5.2
The Transporter Refueled (2015)
The Transporter Refueled (2015)

The Transporter Refueled (2015)

Aksion Krim Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
The Transporter Refueled (2015)
HD
IMDb: 5.2
96 min

Frenk, një shofer i talentuar, ndihmon katër vajza të cilat shfrytëzoheshin për prostitucion, që të hakmerren ndaj tutorit të tyre dhe për të shpëtuar babain e tij.