"Tatyana Ali"
HD Home Again (2012) 2012 6.5
Home Again (2012)
Home Again (2012)

Home Again (2012)

Dramë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Home Again (2012)
HD
IMDb: 6.5
104 min

Disa të rinj xhamajkanë dëbohen nga vendet ku kanë emigruar dhe jetët e tyre të vështira ndërthuren në vendin e lindjes.

Country:
Genre: Dramë
HD National Lampoon Presents Dorm Daze (2003) 2003 4.6
National Lampoon Presents Dorm Daze (2003)
National Lampoon Presents Dorm Daze (2003)

National Lampoon Presents Dorm Daze (2003)

Komedi  2003 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
National Lampoon Presents Dorm Daze (2003)
HD
IMDb: 4.6
96 min

Gjatë një pasdite të çmendur në jetën e disa studentëve në një konvikt gjithçka do ndizet me ardhjen e dy vajzave të ndryshme me të njëjtin emër: Dominika. (+16)

Country:
Genre: Komedi