"Taylor Geare"
Brothers (2009)
HD
IMDb: 7.1
105 min

Sam Cahill (Tobey Maguire) dhe Tomi Cahill (Jake Gyllenhaal) janë vëllezër. Sami, niset për misionin e tij të katërt në Afganistan, ai është i martuar me të dashurën e tij…

Country: