"Taylor Momsen"
HD How the Grinch Stole Christmas (2000) 2000 6.2
How the Grinch Stole Christmas (2000)
How the Grinch Stole Christmas (2000)

How the Grinch Stole Christmas (2000)

Familjar Fantazi Komedi  2000 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
How the Grinch Stole Christmas (2000)
HD
IMDb: 6.2
104 min

Në një që qytet ku të gjithë përgatiten gjithmonë për Krishtlindjet dhe mendojnë t’i kalojnë ato sa më bukur, duke blerë dhe dërguar dhurata. Duket se këto nuk mjaftojnë dhe vogëlushja Sindi fton…

Country: ,