"Taylor Poulin"
HD Dog Pound (2010) 2010 7.0
Dog Pound (2010)
Dog Pound (2010)

Dog Pound (2010)

Dramë  2010 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Dog Pound (2010)
HD
IMDb: 7.0
91 min

Tre delikuentë të mitur janë dënuar në institucionin korrektues ku ata ndeshen me dhunë bandash, vdekje, dhe ngacmimet nga stafi dhe të burgosur të tjerë.

Country: , ,
Genre: Dramë