"Taylor Russell"
HD Waves (2019) 2019 7.6
Waves (2019)
Waves (2019)

Waves (2019)

Dramë Romancë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Waves (2019)
HD
IMDb: 7.6
135 min

 Tregon historinë e dhimbshme të një familjeje periferike, me personazhe të tipeve të ndryshme por që pas një humbjeje të madhe bëhen së bashku.

Country: ,
Escape Room (2019)
HD
IMDb: 6.3
99 min

Gjashtë të panjohur e gjejnë veten në një labirint dhomash misterioze dhe vdekjeprurëse. Për të mbijetuar duhet të përdorin aftësitë e tyre, që të jenë fitues edhe të çmimit prej…

Country: ,
Down a Dark Hall (2018)
HD
IMDb: 5.1
96 min

Kit Gordy, një studente e re në shkollën Blackwood Boarding, ballafaqohet me dukuritë e mbinatyrshme të kësaj shkolle dhe me fuqitë e errëta të drejtoreshës.

Country: ,