"Taylor Schilling"
HD The Lucky One (2012) 2012 6.5
The Lucky One (2012)
The Lucky One (2012)

The Lucky One (2012)

Dramë Mister Romancë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
The Lucky One (2012)
HD
IMDb: 6.5
101 min

Kapteri i trupave të marinës, kthehet nga ushtria e tij e tretë me të vetmen gjë që e mbajti gjallë, fotografinë e një gruaje të panjohur për të që gjeti…

Country:
HD Family (2018) 2018 6.3
Family (2018)
Family (2018)

Family (2018)

Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Family (2018)
HD
IMDb: 6.3
85 min

Kate Stone është e fokusuar te karriera e saj dhe e shijon jetën në atë mënyrë. Sjellja e saj agresive i mban marrëdhëniet në largësi, duke e bërë të duket…

Country:
Genre: Komedi
HD The Prodigy (2019) 2019 5.8
The Prodigy (2019)
The Prodigy (2019)

The Prodigy (2019)

Horror Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
The Prodigy (2019)
HD
IMDb: 5.8
92 min

Një nënë e shqetësuar për sjelljen e pazakontë të djalit të saj të vogël, mendon se tek ai ndikon diçka e mbinatyrshme.

Country: ,
HD The Titan (2018) 2018 4.8
The Titan (2018)
The Titan (2018)

The Titan (2018)

Sci-fi Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
The Titan (2018)
HD
IMDb: 4.8
97 min

Një familje merr pjesë në një eksperiment njerëzor. Ky eksperiment ka si qëllim krijimin e një qenie të re njerëzore që mund të përshtatet me jetën në planetin Titan, pasi…

Country: , , ,
HD The Overnight (2015) 2015 6.1
The Overnight (2015)
The Overnight (2015)

The Overnight (2015)

Komedi Mister  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Overnight (2015)
HD
IMDb: 6.1
79 min

Aleksi, Emili dhe djali i tyre, Ar Xhej, janë të rinj në Los Anxheles. Një takim rastësor në park i lidh me Kërtin misterioz, Sharlotën dhe Maksin. Një takim familjar…

Country:
Genre: Komedi, Mister