"Taylor Zakhar Perez"
HD The Kissing Booth 2 2020 6.1
The Kissing Booth 2
The Kissing Booth 2

The Kissing Booth 2

Komedi Romancë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Kissing Booth 2
HD
IMDb: 6.1
130 min

Në shkollë të lartë, Elle ka një marrëdhënietë gjatë me të dashurin e saj të ëndrrave Noah, bën aplikimet për kolegj dhe krijon një miqësi të re me një djalosh…

Country: ,