"Ted DiBiase Jr."
The Marine 2 (2009)
HD
IMDb: 5.0
95 min

Në një udhëtim të cilën, rreshteri i marinsave Xho Linud (DiBiase) dhe gruaja e tij Robin marrin pjesë në një festë VIP kur katastrofa qëllon. Disa terroristë të pamëshirshëm shfaqen…

Country: