"Ted Dubost"
HD Destination Wedding (2018) 2018 6.0
Destination Wedding (2018)
Destination Wedding (2018)

Destination Wedding (2018)

Dramë Komedi Romancë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Destination Wedding (2018)
HD
IMDb: 6.0
87 min

Kur Frenk dhe Lindsi takohen rrugës për tek një dasmë, zbulojnë se kanë shumë të përbashkëta; të dy urrejnë nusen, urrejnë dhëndrin, urrejnë dasmën, urrejnë veten dhe të tjerët. Janë…

Country: , ,