"Teddy Newton"
The Incredibles (2004)
HD
IMDb: 8.0
115 min

Bob Parri (zoti Fantastik) dhe bashkëshortja e tij, Helena (Elastika), detyrohen të tërhiqen dhe të bëjnë një jetë të thjeshtë bashkë me tre fëmijët e tyre. I etur për t’iu…

Country: