"Teddy Robin"
HD Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010) 2010 6.6
Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)
Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)

Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)

Aksion Aventurë Dramë Mister  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)
HD
IMDb: 6.6
119 min

Një detektiv i dënuar rekrutohet për të zgjidhur një seri vdekjesh misterioze që kërcënojnë të vonojnë kurorëzimin e perandoreshës Vu.

Country: ,
HD Twin Dragons (1992) 1992 6.5
Twin Dragons (1992)
Twin Dragons (1992)

Twin Dragons (1992)

Aksion Komedi  1992 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Twin Dragons (1992)
HD
IMDb: 6.5
104 min

Dy binjakë ndahen që në lindje dhe njëri bëhet mekanik, ndërsa tjetri dirigjent i njohur. Ata takohen pas shumë kohësh dhe ngatërrohen me njëri tjetrin.

Country:
Genre: Aksion, Komedi