State Like Sleep (2019)

Pas vetëvrasjes së bashkëshortit, një ngjarje e papritur, e detyron fotografen amerikane Katerina Grant që të kthehet në vendin ku përfundoi martesa e saj. Rikthimi e nxit të përballet me veten dhe të shkuarën, duke zbuluar më shumë mbi njerëzit në jetën e saj.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *