Step Brothers (2008)

Brenan dhe Dejl, dy të papunësuar 40 vjeçarë, jetojnë me prindërit e tyre. Ata njihen me njëri-tjetrin pasi prindërit e tyre martohen bashkë. Detyrohen të jetojnë në një dhomë bashkë dhe këtu nis miqësia e tyre.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *