PRISNI 7 SEKONDA

Step Up: Year of the Dance

Disa të rinj nga klasa të ndryshme sociale në Pekin bashkohen për të formuar grupin e kërcimit më të mirë në Kinë dhe për të mësuar që familja është gjëja më e rëndësishme.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *