Still (2018)

Marshuesja Lili humbet rrugën në malet Apalaçian dhe has një kasolle ku jeton një çift simpatik, që përpiqet në mënyrë të dëshpëruar të mbrojë një sekret të madh thellë në male.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *