Street Fighter (1994)

Koloneli Gaili (Van Damme) dhe heronj të ndryshëm të arteve marciale, luftojnë kundër tiranisë së diktatorit Bajson dhe ushtrisë së tij.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *