Stuck Apart

Azizi, nuk është i lumtur me punën dhe jetën e tij private e cila eshte rrënuar nga motra e tij që jeton prej disa kohësh me familjen e saj në një shtëpi me të…

Zhanri: ComedyDrama

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 96 min

Realizimi:

IMDb: 6.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *