Submarine (2010)

15 vjeçari Oliver Tate ka dy qëllime: Të humbasë virgjërinë para ditëlindjes së tij të ardhshme dhe të shuaj flakët midis mamasë së tij dhe ish-të dashurit të saj i cili u rishfaq në jetën e saj.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *