Sultan (2016)

Një film aksion, dramë dhe romancë, i bazuar në jetën e një mundësi dhe praktikuesi artesh marciale Sultan Ali Khan, dhe arenës tradicionale ku ai merr pjesë, Haryana.

Koha: 170 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *