Summer ’03 (2018)

Një vajzë 16-vjeçare dhe familja e saj e madhe mbeten të tronditur pasi gjyshja e saj zbulon disa sekrete në shtratin e saj të vdekjes.

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *