Superman: Unbound (2013)

Superman: Unbound gjen forcën e tmerrshme përgjegjëse për shkatërrimin e Kryptonit (Brainiac) duke zbritur mbi Tokë. Brainiac ka kaluar universin, duke mbledhur qytete nga planete interesante, përfshirë Kandor, dhe tani, androidi i gjithëdijshëm, gjithnjë në zhvillim e ka pamjen e tij në Metropolis. Superman duhet të thërrasë të gjitha burimet e tij fizike dhe intelektuale për të mbrojtur qytetin e tij, dashurinë e jetës së tij dhe kushëririn e sapoardhur, Supergirl.

Koha: 75 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *