Suspiria (2018)

Një akademi e njohur kërcimi përfshin në vorbulla errësire balerina të reja dhe të talentuara, si dhe një psikoterapist të pikëlluar. Disa do t’i dorëzohen këtij makthi. Të tjerë më në fund do të zgjohen.

Koha: 152 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *