Sweet November (2001)

“Nëntor i ëmbël” : Një burrë i dhënë pas punës dhe një grua jo e zakontë bien dakord për një marrëdhënie me afat të shkurtër. Gjatë asaj kohe ajo do t’i ndryshojë jetën…

Koha: 119 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *