Sweetheart (2019)

Xheni del në bregun e një ishulli të vogël tropikal dhe nuk i duhet shumë kohë të kuptojë që është plotësisht vetëm. Ajo duhet të kalojë ditët e saj jo vetëm duke mbijetuar, por gjithashtu duhet të zhdukë një kafshë misterioze që del çdo natë.

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *