Sweetwater

Në fund të vitit 1800, një lider fanatik fetar, një Sherif tradhtar, dhe një ish-prostitutë, përplasen në një trekëndësh të gjakut, në fushat e thyera në territorin e Meksikës së re.

Zhanri: ThrillerWestern

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 95 min

Realizimi:

IMDb: 6.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *