Swelter (2014)

Në stilin e një drame brutale “Reservoir Dogs”, në stilin e një thrilleri të krimit modern “A History of Violence”, dhe klasikut perëndimor “Higj Plains Drifter”, filmi “Swelter” tregon për një histori të dhunshme të lakmisë dhe ndëshkimit.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *