Swerve (2011)

Kolin gjendet pranë një aksidenti rrugor ku përfshihet një burrë që humb jetë, një grua e bukur dhe një valixhe me para. Pasi mundohet të bëjë veprimin e duhur ai gjendet në mes të një skeme të rrezikshme.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *