Swiss Army Man (2016)

Një njeri pa shpresa i bllokuar në një ishull të pabanuar bëhet shok me një kufomë dhe bashkë ndërmarrin një udhëtim surreal për t’u kthyer në shtëpi…

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *