PRISNI 7 SEKONDA

T-34

Më 1944 një grup i guximshëm me ushtarë rus arritën të shpëtojnë nga robëria e gjermanëve me një tank gjysmë të shkatërruar T-34, ikonë e rusëve. Ajo ishte koha e betejave legjendare, dashurisë së pathyeshme dhe mrekullive të mëdha.

Koha: 139 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Levi

at 10:02 am

Ju lutem serialin Legend of Korra