"Chain of Command (2015) me titra shqip"
HD Chain of Command (2015) 2015 3.5
Chain of Command (2015)
Chain of Command (2015)

Chain of Command (2015)

Aksion Aventurë Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 3.5
Chain of Command (2015)
HD
IMDb: 3.5
88 min

Për t’u hakmarrë ndaj vdekjes së vëllait të tij një ish veteran i ushtrisë amerikane ndjek dhe vret një grup ushtarak që merreshin me tregtinë e opiumit.

Country: