"Chain of Command (2015)"
HD Chain of Command (2015) 2015 3.5
Chain of Command (2015)
Chain of Command (2015)

Chain of Command (2015)

Aksion Aventurë Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 3.5
Chain of Command (2015)
HD
IMDb: 3.5
88 min

Për t’u hakmarrë ndaj vdekjes së vëllait të tij një ish veteran i ushtrisë amerikane ndjek dhe vret një grup ushtarak që merreshin me tregtinë e opiumit.

Country: