"Chained (2012)"
HD Chained (2012) 2012 6.4
Chained (2012)
Chained (2012)

Chained (2012)

Horror Krim Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Chained (2012)
HD
IMDb: 6.4
94 min

Bobi është një taksist dhe vrasës serial që i gjen viktimat e tij nëpër rrugët e qytetit. Xhimi është një djalosh që Bobi i ka vrarë nënën që kur ishte…

Country: