"Charlie Bartlett (2007) me titra shqip"
HD Charlie Bartlett (2007) 2007 7.0
Charlie Bartlett (2007)
Charlie Bartlett (2007)

Charlie Bartlett (2007)

Dramë Komedi  2007 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Charlie Bartlett (2007)
HD
IMDb: 7.0
97 min

Çarli Bartlet është një 17 vjeçar inovativ dhe tepër i përgatitur por që has probleme me popullaritetin në shkollë. Kështu ai ndërmerr veprime nga më të ndryshmet që të ndihet…

Country: ,
Genre: Dramë, Komedi