"Chernobyl"
Chernobyl: Aftermath 2016
Chernobyl: Aftermath
Chernobyl: Aftermath

Chernobyl: Aftermath

Dramë  2016 Shiko tani
Vlersimi:
Chernobyl: Aftermath
TMDb: 5.7
N/A

Shpërthimi i Çernobilit në vitin 1986 ndryshoi jetën përgjithmonë… Pas tragjedisë, historitë e gëzimit dhe dhimbjeve, dashurisë dhe ndarjes ringjallen nga hiri i një tragjedie.

Country:
Genre: Dramë
Chernobyl 2019
Chernobyl
Chernobyl

Chernobyl

Dramë  2019 Shiko tani
Vlersimi:
Chernobyl
TMDb: 8.5
70,60 min

Fatkeqësia e Chernobilit një aksident bërthamor që ndodhi më 26 prill 1986 në reaktorin bërthamor Nr.4 në Centralin Bërthamor të Chernobilit, afër qytetit të Pripyat në veri të Republikës Socialiste…

Status: Ended
Genre: Dramë