"Chhapaak (2020)"
HD Chhapaak 2020 5.0
Chhapaak
Chhapaak

Chhapaak

Dramë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.0
Chhapaak
HD
IMDb: 5.0
120 min

Gjyqet dhe triumfet e Maltit, një e mbijetuar nga një sulm acid. Nga hetimi i sulmit deri në proceset gjyqësore, trajtimi mjekësor deri tek shërimi emocional. Chhapaak është historia e…

Country:
Genre: Dramë