"Choked (2020)"
HD Choked: Paisa Bolta Hai 2020 5.7
Choked: Paisa Bolta Hai
Choked: Paisa Bolta Hai

Choked: Paisa Bolta Hai

Dramë Krim Thriller  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Choked: Paisa Bolta Hai
HD
IMDb: 5.7
114 min

Një punonjëse banke, e rënduar nga borxhet e burrit të saj të papunë dhe ëndrrat e saj të parealizuara gjen një burim të fshehtë parash në dukje të pakufizuar në…

Country: