"Circle (2015) me titra shqip"
Circle (2015)
HD
IMDb: 6.0
87 min

Të mbajtur me forcë dhe përballë vdekjes së tyre, 50 të njerëz pa njohje me njeri-tjetrin detyrohen të zgjedhin njërin prej tyre i cili mund të jetojë.

Country: